Sociedad
Fiestas

Maó i Ciutadella presenten els programes de festes nadalenques

Aquest divendres s'encendran els enllumenats de festes a les dues ciutats illenques

Maó presenta "Un Nadal diferent" amb programes per juntar la festa i la seguretat sanitària. / Ajuntament de Maó

Mahón

Una donació de sang al centre del Banc de sang al carrer Pintor Calbó  aquest dijous capvespre obre les celebracions de les festes nadalenques a Maó que enguany duran per lema “Un Nadal diferent”. De tota manera el primer gran acte serà l’arribada dels Llumets que enguany s’haurà de seguir a través de les xarxes socials. Serà divendres a les sis del capvespre. Dissabte s’obrirà la Fira de Nadal que enguany tindrà 31 parades.

Així començaran un ranxo d’activitats que no acabaran fins l’arribada dels Reis d’Orient. A destacar que, enguany, no hi haurà una cavalcada com es fa habitualment sinó que Ses Majestats es passejaran en cotxes descapotables per la ciutat per a que tots els fiets els puguin veure. L’objectiu és, segons el batle Héctor pons, poder celebrar les festes amb seguretat sanitària.

Ciutadella

L'àrea de Festes de l'Ajuntament de Ciutadella encendrà l'enllumenat de Nadal d'aquest any aquest divendres, 4 de desembre. Com a novetat, enguany s'ha invertit una partida econòmica en la compra de llums nous pels carrer de l'eix central. També s'ha contractat la col·locació d'un fil musical que es situarà al centre històric a tot l'eix central.

Cal no oblidar també que es col·locarà una bústia reial a la plaça de la Catedral durant els dies 24, 25, 26 i 27 de desembre, per tal que els infants puguin fer arribar les seves cartes i desitjos a Ses Majestats els Reis Mags d'Orient. De la mateixa manera que esperam la seva visita pel dia 5 de gener a partir de les 19h. Ses Majestats Reials recorreran els carrers de Ciutadella i de les urbanitzacions de Cala en Blanes, Son Blanc i sa Caleta en cotxes descapotables per a què els infants, juntament amb la família, els puguin saludar i gaudir d’aquesta nit màgica, sense aglomeracions de gent.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00