Sociedad
Ciutadella

Ciutadella adjudicarà set horts urbans

L'Ajuntament exposa les condicions per a poder optar a un d'aquests espais de 40 metres quadrats

Ciutadella treu les bases per adjudicar set horts més. / Ajuntament de Ciutadella.

Mahón

L’Ajuntament de Ciutadella ha aprovat les bases i els terminis d’inscripció que han de regir el procediment per a l'adjudicació d'un seguit de set parcel·les municipals a Sa Vinyeta per tal de ser destinades a ús d'hort urbà. Cada parcel·la d’hort consta d’uns 40 metres quadrats aproximadament.

L’objecte d’aquestes bases és regular l’atorgament mitjançant convocatòria pública de l’ús temporal dels horts urbans a persones que vulguin disposar d’una parcel·la d’hort per un període de quatre anys, sense possibilitat de pròrroga. Els horts urbans van dirigits a persones a partir de 55 anys d'edat i pensionistes en el moment de la sol·licitud. A més, han d'estar empadronades en el municipi de Ciutadella i no han de disposar, d’un altre hort privat.

En el cas que un hort quedi sense treballar més de 6 mesos per la persona adjudicatària sense que hi hagi una comunicació expressa i motivada a l’Ajuntament, aquest quedarà lliure i podrà ser adjudicat novament a una altra persona usuària en una nova convocatòria. Les llicències atorgades tenen caràcter personal, i en cap cas es poden cedir, alienar, gravar, disposar ni transmetre a tercers.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00