Jueves, 23 de Septiembre de 2021

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

Salut duplica els convenis amb laboratoris per fer-se PCR gratuïtes per viatjar a les Illes

Catalunya ja disposa de 16 punts on fer-se la prova repartits per les quatre províncies

Els residents tindran més senzill viatjar des de la península en haver molts més laboratoris on fer-se una PCR de forma gratuïta.

Els residents tindran més senzill viatjar des de la península en haver molts més laboratoris on fer-se una PCR de forma gratuïta. / Pixabay.

La Conselleria de Salut ha doblat pràcticament el nombre de laboratoris on realitzar-se una prova PCR gratuïta per viatjar a Balears. Dels 73 que estaven visibles aquest dilluns s'ha passat a uns 140 arreu del territori estatal.

Catalunya és una de les comunitats autònomes que més incrementen la quantitat de punts per sotmetre a tests i passa dels dos que hi havia fins ara a Barcelona capital a 16 repartits per tota la seva superfície. D'aquesta manera es faciliten els viatges dels residents a la principal destinació dels menorquins quan van a la península.

Tanmateix, la informació que facilita la Conselleria difereix segons la part del web dedicada a la Covid que es consulti. En el llistat de centres, només apareixen 78 llocs a on acudir. No obstant això, al mapa de laboratoris el nombre de laboratoris disponibles es dispara a 140. Cal esperar que en les properes hores s'unifiquin els dos arxius de la web dedicada a la Covid per evitar confusions.

El cas més paradigmàtic és el de Catalunya. En només 24 hores ha passat de dos laboratoris a la Ciutat Comtal a un total de 16 en totes les capitals de província, incloent cinc a Barcelona ciutat, i en poblacions tan importants com Manresa, Vic, l'Hospitalet, Sabadell i Granollers, entre altres ciutats.

També cal ressenyar que Menorca ja té un lloc on anar per sotmetre's a una PCR gratuïta. Es tracta del centre de prevenció de salut laboral Diconsal que pertany a el grup Quirónsalud i que es troba al carrer Ciutadella de Maó.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?