Sociedad
INDÚSTRIA QUÍMICA

AEQT: Les males infraestructures i el preu de l'electricitat frenen les inversions

Aquest és un primer titular que ens deixa l'entrevista que hem fet al gerent de l'AEQT i amb el que hem repassat des de l'explosió d'IQOXE fins a com veuen a venir el 2021 passant pels desafiaments que ha provocat la Covid-19

Juan Pedro Díaz, gerent de l'AEQT / Oriol Aymí

<p>El gerent de l’Associació d’Empreses Químiques de Tarragona (AEQT) Juan Pedro Díaz, passa pels nostres estudis per fer balanç d’un any que va posar el sector de la química sota el focus de l’actualitat amb l’explosió a IQOXE. Entre d’altres mesures, ens ha explicat que estran treballant i fent pressió perquè s’instauri un sistema de comunicació SMS amb la població per tal de facilitar i fer efectiva la informació en cas d’accident químic.

Tarragona

El gerent de l’AEQT també ens ha esbossat com preveuen que sigui el 2021. Un any semblant al 2020 i amb l’afegit que les inversions no acaben d’arribar. Ho atribueix al preu de l’electricitat i també a la mala qualitat de les infraestructures de transport del Camp de Tarragona.

Amb Juan Pedro Díaz, esbrinem com ha viscut i sobreviscut al 2020, el sector de la química del Camp de Tarragona. També ens interessem per les conseqüències de l'explosió d'IQOXE i veiem a venir el 2021.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00