Directo

CONSEJO DE MINISTROS Más dinero contra la violencia machista y el programa para duplicar los cribados neonatales

Deportes

L'entorn d'Heurtel nega la versió del Barça

Ahir el Barça li va negar tornar amb la resta de l'equip després de conèixer que està negociant amb el Madrid. El club ha donat explicacions a través d'un comunicat que, segons hem pogut saber al QTJ, l'entorn del propi jugador desmenteix.

L'entorn d'Heurtel nega la versió del Barça

L'entorn d'Heurtel nega la versió del Barça

17:30

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1608732440487/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Ahir es va donar a conèixer un dels episodis més surrealistes dels darrers anys al Barça de bàsquet. Segons van poder saber diversos periodistes, d'entre ells els d'aquesta casa, el club va 'emprenyar-se' al conèixer que Heurtel estava negociant amb el Reial Madrid i ho estava fent a esquena del club. Va ser llavors quan l'equip blaugrana, un cop finalitzat el partit d'Eurolliga davant l'Anadolus, el va deixar a Istanbul després de prohibir-li tornar al costat de la resta de l'expedició.

Aquest mateix matí el Barça explicava en un comunicat que "el jugador no va estar desatès en cap cas i se li van donar totes les facilitats per poder viatjar i tornar a Barcelona el dia següent". Aquí els diversos punts del comunicat.

La versió del jugador

Segons hem pogut saber al 'Què t'hi Jugues!', des de l'entorn de Thomas Heurtel diuen que és totalment fals que el jugador hagi enganyat al Barça i neguen la versió del club. Ara estan en contacte amb l'Associació de Jugadors de l'Eurolliga per estudiar propers passos a seguir i solventar aquesta situació.

Comunicat de l'Associació de Jugadors de l'Eurolliga

"ELPA ha informat a EuroLeague sobre els detalls que envolten l’incident. Tot i que les disputes contractuals segueixen sent una qüestió complicada, cap jugador no s’hauria de trobar mai en aquesta situació, i menys encara en moment de pandèmia".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00