Directo

PREMIOS ORTEGA Y GASSET Sigue en directo la entrega de los Premios Ortega y Gasset de Periodismo 2024

Deportes

"Ja ens va bé que els Lakers parteixin com a favorits, és un al·licient"

Entrevistem a Jordi Fernández, tècnic assistent als Denver Nuggets de la NBA.

Jordi Fernández, entrenador assistent als Nuggets: "Ja ens va bé que els Lakers parteixin com a favorits, és un al·licient"

Jordi Fernández, entrenador assistent als Nuggets: "Ja ens va bé que els Lakers parteixin com a favorits, és un al·licient"

09:41

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1608734194765/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Els Denver Nuggets van demostrar la temporada passada que són una franquícia amb un dels projectes més sòlids de l’NBA. Tot i tenir dues grans figures a la plantilla, Jamal Murray i Nikola Jokic, una de les seves grans bases va ser la bona entesa de tot l’equip, i en això hi té molt a veure un català, l’entrenador adjunt Jordi Fernández.

Aquest matí ha passat pels micròfons del “Què T’hi Jugues” i ha assegurat que, aquesta temporada, aspiren a tot: "Ja ens va bé que els Lakers parteixin com a favorits, és un al·licient". Durant l'entrevista també ha parlat d'altres temes interessants com l'adaptació de la NBA als temps de pandèmia o sobre la figura de jugadors com Lebron James o Facundo Campazzo, aquest ara als mateixos Denver Nuggets de la NBA.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00