Deportes

Preocupació entre els precandidats: ajornarien les eleccions?

La situació epidemiològica i les noves restriccions imposades per la Generalitat de Catalunya obren un interrogant respecte a les eleccions del Barça (24 de gener) i tot el seu procés previ.

Preocupació entre precandidats: ajornarien les eleccions?

Preocupació entre precandidats: ajornarien les eleccions?

08:22

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1609856909175/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Davant de les noves restriccions per reduir els contagis de Covid-19, són molts els precandidats que estan mostrant la seva preocupació sobre l'organització o no de les eleccions a la presidència del FC Barcelona. Al 'Què t'hi Jugues!' n'hem donat detall amb Adrià Soldevila, amb qui hem pogut saber el posicionament públic de dos precandidats com Emili Rousaud o Lluís Fernández Alà.

En el cas de la candidatura d'Emili Rousaud, aquest ha comentat que ja ha parlat sobre aquesta temàtica amb quatre precandidats més i que tots ells "també estan preocupats".

A més, Josep Maria Minguella ha afegit que lluitarà per aturar el procés de les eleccions, ja que no es poden vulnerar els drets dels socis i posar en risc la seva salut.

El punt de vista del Club i del Govern

Des del Club estan pendents del Procicat, però ara per ara sense intenció de modificar el procés electoral. La setmana vinent hi haurà una nova reunió entre Club i Govern. Si no s'allarguen les restriccions més enllà del dia 17 no hi hauria cap canvi d'escenari. Si per contra, sí que s'allarguen les restriccions, aquestes eleccions no es podrien realitzar amb normalitat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00