Domingo, 07 de Marzo de 2021

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

Confinament Municipal: estocada final a les rebaixes de gener

Les noves restriccions que entren avui en vigor condemnen les rebaixes de gener al pitjor dels escenaris, sobretot quan el volum més gran de vendes és produeix els dissabtes. Al Soroll Camp de Tarragona en parlem amb els representants de la Via T de Tarragona i del Tomb de Reus.

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu / Imatge d'arxiu

Preocupació entre els botiguers tarragonins per la supervivència del sector: les noves restriccions els impedeixen obrir els dissabtes en plena campanya de rebaixes. Avui entren en vigor les noves mesures sanitàries per frenar la pandèmia: confinament municipal durant com a mínim deu dies i tancament de comerços no essencials durant el cap de setmana (és a dir, tot llevat d'alimentació i farmàcies).

Darrere dels taulells diuen que és la gota que fa vessar el got i que n'hi ha que no podran aguantar-ho econòmicament. Acusen al govern de no fer bé les coses i que sempre toqui el rebre als mateixos, que plogui sobre mullat segons Salvador Minguella, president de la Via T de Tarragona.

Els dissabtes és el dia de més facturació a la majoria de botigues, que ja duen a l'esquena el tancament durant el confinament, les limitacions d'aforament i el confinament municipal de la tardor.

Jacint Pallejà, president del Tomb de Reus, critica que no es tinguin en compte les realitats territorials, ja que no és el mateix Barcelona que altres municipis.

Les noves restriccions arriben just a l'inici de les rebaixes, un dels pics de volum de venda anuals.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?