Domingo, 07 de Marzo de 2021

Otras localidades

Reunió Barça-Govern sobre el protocol de les eleccions del 24 de gener

La trobada entre el club i diferents departaments de la Generalitat està fixada pel divendres 15 de gener.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Al 'Què t'hi Jugues!' hem conegut que aquest divendres 15 de gener hi haurà una important reunió entre el FC Barcelona i els departaments de Salut, Interior, Secretaria General de l'Esport i el Procicat. Segons ha explicat el company Adrià Soldevila, aquesta reunió, que inicialment s'havia de celebrar dijous 14, però que finalment serà el divendres 15, servirà per abordar tota la temàtica relacionada amb els protocols de les eleccions a la presidència del Barça del dia 24 de gener.

 

Sobre les novetats electorals d'aquest dilluns, el més destacat és en relació a l'entrega de les signatures de suport dels socis i sòcies per part dels precandidats que opten a la presidència del FC Barcelona. Quins precandidats entregaran aquestes signatures? Quins hauran arribat al tall mínim de firmes? Segons ha explicat Adrià Soldevila, Joan Laporta, Víctor Font, Toni Freixa i Emili Rousaud són els quatre precandidats que ja haurien assolit aquesta xifra. Els qui es quedarien a prop d'assolir-ho serien Xavi Vilajoana (ja ha anunciat que no arribarà a la xifra) i Jordi Farré. D'altres com Pere Riera i Fernández Alà no arribaran a assolir el suport necessari i qui ja ha confirmat que no ha arribat al tall és Agustí Benedito.

 

Agustí Benedito destruirà les firmes

El precandidat ha anunciat aquest mateix matí que no té les signatures necessàries i que no es presentarà al club aquesta tarda. El seu horari fixat per presentar els suports era a les 18.00h.

A diferència del què va fer amb la moció de censura del 2017, que les va dur a un notari, aquesta vegada les signatures de suport les destruirà la seva pròpia precandidatura.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?