Viernes, 22 de Enero de 2021

Otras localidades

ESPECIAL HOY POR HOY ESPECIAL HOY POR HOY Sigue en vídeo en directo el especial 'Hoy por Hoy' desde La Rioja

El Barça no modificarà els protocols de les eleccions

Des del club apunten que o es celebren en les condicions previstes o s'acaben ajornant. A l'horitzó també el possible ajornament de les eleccions al Parlament de Catalunya.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

S'acabaran ajornant les eleccions a la presidència del Barça? És la pregunta que es fan molts socis i sòcies a pocs dies de la data clau: el 24 de gener. Buscant donar una resposta a aquesta incògnita, avui al 'Què t'hi Jugues!' s'ha explicat que des del club no es té intenció de modificar els protocols ja establerts per a la celebració d'aquestes eleccions. Des del Barça apunten que o es celebren amb els mateixos protocols o s'ajornen. De tot plegat n'ha parlat Adrià Soldevila, Jordi Martí i el redactor en cap de SER Catalunya, Pablo Tallón.

Segons ha explicat Adrià Soldevila, "El club no veu viable canviar l'organització de les eleccions". Una informació que contrasta amb idees com les exposades per Joan Laporta, qui ahir per exemple, deia de votar en dos o tres dies. Afegeix Soldevila que "Des del Barça apunten que o es fan com estan previstes ara o s'ajornen".

Una informació complementada amb la vessant més política i amb la coincidència d'unes eleccions blaugranes amb unes eleccions al Parlament de Catalunya. Ha explicat Pablo Tallón al 'Què t'hi Jugues!' que "el pic de contagis es preveu pel 25 de gener", un dia després de la data de les eleccions al Barça. Preguntat sobre les eleccions al Parlament, Tallón ha explicat que creu que podrien postposar-se a la primavera i que "estèticament no seria massa bo que es mantinguin les d'un club i no les altres".

La intuïció del company Jordi Martí sobre les eleccions a la presidència del FC Barcelona li porta a pensar que aquests comicis en clau blaugrana "també tenen pinta d'ajornar-se".

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?