Última hora

FRANCIA Detenido el hombre que amenazaba con inmolarse en el consulado de Irán en París

Sociedad
FEDA

Els clients mantenen una valoració alta de FEDA malgrat la pandèmia

L'objectiu no és només disposar de la nota sinó veure de quina manera es pot millorar el servei

El director general de FEDA, Albert Moles, durant la roda de premsa telemàtica. / ANA

Andorra la Vella

L'enquesta de satisfacció que realitza anualment la parapública els ha deixat unes xifres molt similars a les de l'any passat, tot i que enguany hi ha hagut la pandèmia de coronavirus, és per això que els satisfà especialment haver tret un 8.1 de nota global que es divideix en 8.2 si puntuen els clients familiars i un 7.9 quan ho fan les empreses. Segons el director general de FEDA, Albert Moles, l'objectiu no és només disposar de la nota sinó veure de quina manera es pot millorar el servei.

El principal punt que caldrà treballar serà en difondre més i millor els nous que ofereixen, ja que en aquest apartat és un dels apartats on han tret pitjor puntuació, un 6.8, i només el 21% dels enquestats podia dir de forma espontània alguns d'aquests nous projectes, tot i que són precisament l'ús d'energies renovables un dels principals camps d'actuació de FEDA i també una de les principals demandes que reben.

A destacar també que el 88% dels enquestats no va tenir cap problema amb el servei l'any passat i que un dels punts menys valorats és el preu, també amb un 6.8 malgrat que aquest darrer punt ha millorat respecte a la valoració de l'any passat quan va ser de 5,4.

D’altra banda, qüestionat sobre l’impacte de l’onada de fred en el consum, Moles ha destacat que sí que s’ha donat un increment que pot estar al voltant d’un 10% però també ha remarcat que si es compara amb el mes de gener de l’any passat aquest augment no serà tan important tenint en compte que hi ha activitats que estan aturades.

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00