Sociedad
Soroll Camp de Tarragona

Quin infern més divertit!

La companyia Los Que ens presenta "Que! Infierno de Cabaret", una cabaret amb música, màgia i humor per a tots els públics que representen aquest cap de setmana al Bravium Teatre.

D'esquerra a dreta: Lady Savannah, La Mega Pubilla i Màgic Manu als estudis de Ràdio Reus. / Oriol Aymí.

Reus

Humor. Música. Màgia. Tres ingredients indispensables en un moment com l'actual. I, justament, tres ingredients que defineixen "Que! Infierno de Cabaret", l'espectacle que la companyia Los Que porta a l'escenari del Bravium Teatre aquest cap de setmana. Els seus protagonistes, La Megapubilla, Lady Savannah i Màgic Manu, ens expliquen que van haver de suspendre aquestes representacions la passada tardor i que, ara, malgrat les restriccions, podran representar per primer cop aquest peculiar cabaret, apte per a tots els públics, a la capital del Baix Camp.

📡#SorollCampdeTarragona📡

Avui, la companyia Los Que visita #RàdioReus per presentar "Que! Infierno de Cabaret". Aquest cap de setmana al @BraviumTeatre!

Amb @joelreche@LadySavannah_ @LaMegaPubilla @Regalamagia pic.twitter.com/chTE36keNO

Una obra, dirigida per Rubén Calvente, que explica com els tres protagonistes es veuen obligats a representar un cabaret per poder fugir de l'infern, una fugida que només podrà protagonitzar un dels tres. És aquí, on es veuen obligats a esprémer les seves capacitats artístiques per aconseguir ser qui, finalment, pot sortir-ne. Podeu aconseguir les entrades per l'espectacle en aquest enllaç. Les representacions seran dissabte i diumenge a les sis de la tarda.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00