Viernes, 26 de Febrero de 2021

Otras localidades

Les eleccions del Barça s'ajornaran

Al 'Què t'hi Jugues!' hem donat a conèixer tots els detalls previs al comunicat emès pel Club i Govern. N'han donat detalls Adrià Soldevila i Xavier Albert Canal, advocat expert en dret esportiu.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Les eleccions a la presidència del Barça no se celebraran el dia 24 de gener. Sense la possibilitat que el Govern autoritzi el desplaçament municipal dels socis del club, el Barça “ha constatat la impossibilitat de realitzar les eleccions en la data prevista a causa de les restriccions de mobilitat decretades pel Govern en l’actual context de pandèmia, motiu pel qual la data de les eleccions s’haurà d’endarrerir”.

 

El Barça proposa el vot per correu

En la reunió celebrada aquest divendres al matí de manera telemàtica entre els departaments de Salut, Interior i Presidència, la Secretaria General de l’Esport i el Barça, el club blaugana ha demanat a la Generalitat la possibilitat d’activar el vot per correu per celebrar els comicis el més aviat possible, una petició que el Govern “s’ha compromès a estudiar”. A hores d’ara, aquest vot per correu no està contemplat en la Llei de l’Esport, per la qual cosa caldrà que es produeixi un moviment legislatiu en els propers dies.

 

Xavier Albert Canal al 'Què t'hi Jugues!'

Així ho hem explicat al Què t’hi Jugues, on l’advocat expert en dret esportiu Xavier-Albert Canal ha deixat clar que “canviar una llei és impossible perquè no hi ha poder legislatiu. Això s’ha d’aprovar al Parlament, que a hores d’ara està dissolt i no té funcions”. XAC també ha explicat que “pot haver-hi algun soci que impugni les eleccions perquè està confinat en un municipi sense seu electoral i veu vulnerat el seu dret a vot”.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?