Última hora

CASO PAREJA DE AYUSO La pareja de Ayuso propuso a la Agencia Tributaria asumir 8 meses de cárcel y 525.000 euros para evitar el juicio por fraude fiscal y falsedad documental

Deportes

Les eleccions del Barça s'ajornaran

Al 'Què t'hi Jugues!' hem donat a conèixer tots els detalls previs al comunicat emès pel Club i Govern. N'han donat detalls Adrià Soldevila i Xavier Albert Canal, advocat expert en dret esportiu.

Les eleccions del Barça s'ajornaran

Les eleccions del Barça s'ajornaran

12:12

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1610722715827/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Les eleccions a la presidència del Barça no se celebraran el dia 24 de gener. Sense la possibilitat que el Govern autoritzi el desplaçament municipal dels socis del club, el Barça “ha constatat la impossibilitat de realitzar les eleccions en la data prevista a causa de les restriccions de mobilitat decretades pel Govern en l’actual context de pandèmia, motiu pel qual la data de les eleccions s’haurà d’endarrerir”.

El Barça proposa el vot per correu

En la reunió celebrada aquest divendres al matí de manera telemàtica entre els departaments de Salut, Interior i Presidència, la Secretaria General de l’Esport i el Barça, el club blaugana ha demanat a la Generalitat la possibilitat d’activar el vot per correu per celebrar els comicis el més aviat possible, una petició que el Govern “s’ha compromès a estudiar”. A hores d’ara, aquest vot per correu no està contemplat en la Llei de l’Esport, per la qual cosa caldrà que es produeixi un moviment legislatiu en els propers dies.

Xavier Albert Canal al 'Què t'hi Jugues!'

Així ho hem explicat al Què t’hi Jugues, on l’advocat expert en dret esportiu Xavier-Albert Canal ha deixat clar que “canviar una llei és impossible perquè no hi ha poder legislatiu. Això s’ha d’aprovar al Parlament, que a hores d’ara està dissolt i no té funcions”. XAC també ha explicat que “pot haver-hi algun soci que impugni les eleccions perquè està confinat en un municipi sense seu electoral i veu vulnerat el seu dret a vot”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00