Sociedad
SEGONA B

Els tricolors s'han desfet del Llagostera (2-0)

Carlos Martínez en la rematada del segon gol davant del Llagostera. / FC Andorra

Encamp

El FC Andorra comença amb victòria la segona volta gràcies a dues dianes de Carlos Martínez.

Els tricolors s’ha desfet del Llagostera per 2-0 amb dos gols del davanter mataroní en dos minuts i que els situa segons a la classificació de la Segona B grup 3A amb 19 punts, a un del Nàstic de Tarragona.

Els homes de Nacho Castro han cursat una molt bona primera meitat en què han dominat el joc i han estat molt eficaços. Al minut 15 haarribat el primer gol obra de Carlos Martínez aprofitant una centrada per l’esquerra de Borja Herrera i ha definit a la perfecció amb un xut ras. Sense massa temps per pair 1-0, el Llagostera ha vist com al minut 17, Martínez tornava a marcar. És el seu sisè gol de la temporada. Amb aquest resultat, el golejador de la tarda ha buscat el hat trick amb un xut que ha sortit desviat.

A la represa, els gironins han fet un triple canvi i s’han apropat amb cert perill a la porteria de Nico Ratti. Gil Muntadas i Cristian han avisat però les seves rematades no han trobat l’objectiu desitjat. Els intents del Llagostera s’han anat diluint a mesura que avançaven els minuts i al 72 Casadesús ha tingut un u contra u amb Marcos però aquest li ha desbaratat l’ocasió. Tres minuts més tard Héctor ho ha provat però, de nou, el porter ha evitat el tercer.

Al final del partit, Nacho Castro, destacava la gran primera meitat dels seus homes i feia un balanç positiu de com ha acabat l’equip la marató de partits.

La plantilla tindrà dos dies de descans i dimecres començarà a preparar el duel de diumenge al migdia al camp de l’Espanyol B.