Sociedad
SALUT

El brot de Covid-19 de l'hospital afecta vuit pacients i dos treballadors

Les plantes dos i tres estan aïllades, s'han prohibit les visites i s'han ajornat les intervencions quirúrgiques no urgents

El brot de Covid-19 de l'hospital afecta vuit pacients i dos treballadors / ANA

Andorra la Vella

El SAAS ha dut a terme un cribratge general a tots els pacients i professionals de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell arran dels brots detectats els darrers dies.

Segons informa el Servei Andorrà d’atenció Sanitària en un comunicat, s’han detectat 8 pacients positius entre les diferents plantes, 4 dels quals estan inclosos entre els que es van detectar divendres i diumenge. També han donat positiu un professional sanitari i una persona de serveis de suport.

A l’hospital s’ha procedit a reordenar les plantes per donar una major atenció tant als malalts COVID com a la resta de pacients. Cal recordar que les plantes dos i tres estan aïllades, s’han prohibit les visites i s’han ajornat les intervencions quirúrgiques no urgents.

D’altra banda, el SAAS ha informat que s’han suspès les vistes i les sortides al Cedre, malgrat que no hi ha cap usuari del centre sociosanitari infectat pel virus.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00