Deportes

Especial 'Pep Guardiola 50 anys', amb Puyol, Xavi, Iniesta...

Al 'Què t'hi Jugues!' ens arriben les felicitacions de persones molt importants per Pep Guardiola. Un espai radiofònic farcit de nostàlgia i amb molt anàlisi sobre la figura del de Santpedor. Amb la presència dels periodistes Lu Martin i Martí Perarnau.

Especial 'Pep Guardiola 50 anys', amb Puyol, Xavi, Iniesta...

Especial 'Pep Guardiola 50 anys', amb Puyol, Xavi, Iniesta...

33:29

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1610983433695/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Dilluns 18 de gener de 2021. Una data especial pel barcelonisme. Pep Guardiola fa 50 anys. I al 'Què t'hi Jugues!' ho celebrem amb un programa especial on molts dels seus amics, on moltes persones importants per Guardiola, li volen dedicar unes paraules a través de l'antena de SER Catalunya. D'entre aquests personatges importants: Carles Puyol, Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Vicente del Bosque, Xabi Alonso, Juan Carlos Unzué, Carles Naval, Domènec Torrent, Ferran Soriano...

Durant el programa conversem també amb el nostre company Lu Martin, qui manté una estreta amistat amb el Pep i qui ens ha donat més detalls sobre el moment en què arriba Guardiola a aquests 50 anys i sobre les opcions que el de Santpedor torni algun dia a Can Barça: "Que tornarà al Barça, segur que ho farà tard o d'hora perquè és casa seva. Però jo dubto que sigui com entrenador".


Interessant conversa sobre Pep Guardiola amb Martí Perarnau

Durant el programa també entrevistem a Martí Perarnau, periodista esportiu i autor d'obres com 'Herr Pep' o 'Pep Guardiola, La metamorfosis'. Una conversa on Perarnau ens parla sobre la importància de la figura del Pep a nivell històric: "El Pep significa un gran canvi al futbol del segle XXI, significa portar un determinat estil iniciat pels escocesos, seguit pels hongaresos, perfeccionat pels holandesos i interpretat amb excel·lència per uns catalans".

Un Martí Perarnau que concreta quin seria el seu top5 d'entrenadors a la història del futbol: "El Pep representa un dels grans entrenadors de la història del futbol, probablement entre els cinc més grans. Per a mi, aquests cinc serien: Herbert Chapman, Vittorio Pozzo, Hugo Meisl, Johan Cruyff i Pep Guardiola".

En aquesta conversa amb Perarnau el periodista també ha incidit en parlar sobre la figura de Johan Cruyff i la relació d'aquesta amb Pep Guardiola: "El Johan feia jugar sense saber res des del punt de vista metodològic. Guardiola això ho va veure, i va agafar la intuïció de Cruyff i la metodologia de Van Gaal".

A més, també ha explicat quin podria ser un dels motius pels quals Pep Guardiola és un incansable treballador i millora temporada rere temporada: "Guardiola té una sensació de falta de talent, d'igualtat respecte dels altres. I com que pensa que és igual que l'entrenador del costat, pensa que ha de treballar més que l'altre si vol guanyar".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00