Sociedad
FUTBOL

Eder Sarabia arriba al FC Andorra amb confiança i il·lusió

Nogués ha deixat clar que la destitució de Nacho Castro no és per una qüestió de resultats

Eder Sarabia arriba al FC Andorra amb confiança i il·lusió. / FCA

Andorra la Vella

El club ha presentat aquest matí el nou entrenador que substitueix a Nacho Castro a la banqueta tricolor. Sarabia arriba amb dos ajudants (Jon López i Manu Torres) i demà dirigirà el seu primer entrenament per preparar el partit de diumenge a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant l’Espanyol B.

Assenyala que la implicació de Gerard Piqué en aquest projecte és un dels aspectes que ha tingut pes a l’hora d’acceptar l’oferta. Diu que van estar parlant aquests darrers dies i que l’entesa amb la direcció esportiva del club va ser ràpida. Assegura que té moltes ganes d’aportar els coneixements per aconseguir els objectius que el club té marcats. Sobre la possibilitat de pujar aquest any a Segona A, ha reconegut que hi pensa, però té clar que la categoria actual és molt difícil i destaca que arriba amb il·lusió i confiança.

Afirma que no li importa la pressió que pugui tenir aquest projecte, ja que n’ha tingut els anys anteriors. Respecte a l’estil de joc que vol establir, Sarabia, primer, ha volgut reconèixer la feina feta per Castro i assegura que li agrada anar a l’atac i dominar en camp contrari.

També ha tingut paraules per Quique Setién amb qui va compartir banqueta com a segon entrenador al Barça, Betis i Las Palmas. Emocionat ha dit que més que un amic és un pare i assegura que li ha donat suport en aquest nou repte

De la seva banda, el director esportiu del FC Andorra, Jaume Nogués, assenyala que el fitxatge es cou a foc lent després de detectar certs aspectes que creuen que es poden millorar. Creu que és la persona que els pot ajudar a professionalitzar més el club i remarca que el que li agrada és la seva manera de ser, l’humiliat i com entén el futbol.

Sobre la destitució de Nacho Castro, ha deixat clar que no és per una qüestió de resultats sinó que té a veure amb el rumb de l’equip. Tot i això, li ha reconegut la feina feta. Sobre la possibilitat de fitxar durant el mercat d’hivern, Nogués ha dit que s’asseuran amb Sarabia per veure quines són les seves necessitats.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00