Miércoles, 03 de Marzo de 2021

Otras localidades

Piqué va fer d'apagafocs a l'incendi entre vestidor i Setién-Sarabia

Avui Eder Sarabia ha estat presentat com a nou entrenador de l'Andorra i al 'Què t'hi Jugues!' hem conegut un detall curiós sobre un dels episodis més negres entre el vestidor blaugrana i el cos tècnic de Setién i Sarabia.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Eder Sarabia ha estat presentat com a nou entrenador de l'Andorra de Gerard Piqué. No és d'estranyar que la relació entre tots dos no sigui dolenta i d'aquí la reflexió d'avui de Sarabia durant la seva presentació: "Bé, hi ha coses que són evidents. Que Piqué, que ha estat en aquest vestuari, que sabem que està darrere d'aquest projecte (el de l'FC Andorra) sigui un dels que em tria per dirigir això ... fa callar molts rumors, algunes coses que es podien pensar o es van malinterpretar ".

Un episodi que avui hem tornat a recuperar al 'Què t'hi Jugues!' i sobre el qual Sique Rodríguez n'ha afegit un important detall a tenir en compte: "Piqué i Busquets van fer de d'apagafocs a l’incendi entre Messi, Suárez i el cos tècnic. L’entrenament després de la bronca a Vigo hi va haver jugadors que no volien entrenar. Piqué i Sergio Busquets van intentar que les coses es calméssin i van pujar i baixar diversos cops del despatx dels entrenadors al vestidor dels jugadors. Cal tenir en compte que alguns jugadors van arribar a dir que era el pitjor entrenador que havien tingut a la seva vida. Els jugadors estaven emprenyats, però Setién també".

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?