Domingo, 07 de Marzo de 2021

Otras localidades

Gerard Figueras al 'QTJ': "Si se suspenguessin les eleccions sí que podria entrar en joc el vot electrònic"

Ho ha explicat aquest matí el Secretari de l'Esport, qui considera que seria "modificar les regles del joc".

El Barça va sol·licitar al Govern divendres passat poder utilitzar el vot per correu postal a les eleccions i, ahir dimarts, es va aprovar el decret que ho permetrà. De fet, aquesta nova regulació permetria també el vot telemàtic, però, com que el procés electoral ja està iniciat, no es pot aplicar per no “modificar les regles del joc”. Ho ha explicat aquest matí Gerard Figueras, Secretari General de l’Esport, al Què T’Hi Jugues, i ha advertit, també, que si les eleccions es suspenguessin, en uns hipotètics nous comicis sí es podria fer us d’aquest vot telemàtic.

El secretari ha volgut especificar que el Barça ja tenia contemplat el vot per correu, però no va formalitzar cap petició fins el divendres de la setmana passada. I que, un cop expressada, la resposta de la Generalitat ha estat molt diligent: “Amb 48 hores s’ha pogut fer el canvi”. Figueras també ha recalcat que la utilització del vot per correu postal als comicis blaugranes serà “molt semblant al de les eleccions convencionals”.

Aquest matí, Víctor Font també s’ha pronunciat al respecte del vot electrònic. "Des del club es creu que es necessiten 6 mesos per implementar aquest sistema. Nosaltres sabem que es podria implantar abans de les eleccions". El candidat, doncs, difereix dels plaços previstos pel club, però, de totes formes, i com ha dit el secretari Figueras, si no es suspenen les eleccions, no hi haurà vot electrònic.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?