Viernes, 26 de Febrero de 2021

Otras localidades

Actualitat Barça al 'Què t'hi Jugues!': Judici amb Setién i ERTO al futbol base

El club també està pendent de la resolució del Comité d'Apel·lació en relació al recurs presentat pel Barça per la sanció de dos partits de Leo Messi.

Al 'Què t'hi Jugues!' l'actualitat en clau blaugrana passa per destacar la notícia avançada per Jordi Martí a l'antena de SER Catalunya: el Barça li discutirà en judici a Setién la seva capacitat i actitud per entrenar, segons fonts del club. A més també hem pogut saber que se li va pagar el mes que no havia cobrat de sou i no previst un altre pagament. Ahir en paraules a El Larguero, el mateix Setién confirmava que el club encara no li havia pagat el què li deu.

 A més a més, Santi Ovalle també ha donat una notícia relacionada amb el futbol base del Barça: els entrenadors de l'esport de base del FC Barcelona en ERTO del 50%. Una informació a la qual s'hi afegeix que el club garantirà el cobrament de fins al 85% del sou. Totes les categories inferiors porten des de l'octubre aturades.

Per últim, l'actualitat blaugrana també ve marcada per la prèvia del partit de Copa al camp del Cornellà, un partit on Leo Messi no hi podrà estar per sanció. Precisament sobre aquesta sanció està pendent el Barça: avui el Comitè d'Apel·lació hauria de decidir sobre el recurs del Barça i sabrem si li manté els dos partits de sanció. El Barça va especificar que l'acció va ser fruit del joc i defensen que la sanció hauria de quedar en res. Ha informat Adrià Albets, però, que hi ha poques esperances que li redueixin la sanció.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?