Deportes

Jordi Bertomeu (Eurolliga): "Si el Barça vol ser competitiu, el nou Palau Blaugrana és una necessitat"

El president executiu de l'Eurolliga passa pels micròfons del 'Què t'hi Jugues!'

Jordi Bertomeu (Eurolliga): "Si el Barça vol ser competitiu, el nou Palau Blaugrana és una necessitat pel propi club"

Jordi Bertomeu (Eurolliga): "Si el Barça vol ser competitiu, el nou Palau Blaugrana és una necessitat pel propi club"

17:04

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1611156295474/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Al 'Què t'hi Jugues!' conversem amb Jordi Bertomeu, president executiu de l'Eurolliga. Una conversa on ens fa balanç de com la màxima competició europea de bàsquet s'ha adaptat als temps de pandèmia i on també hi ha espai per parlar de temàtiques relacionades amb el Barça: la urgència d'un nou Palau Blaugrana i l'episodi Heurtel, d'entre d'altres. Durant l'entrevista també ha fet referència a la importància de competicions com la NBA i de com aquesta condiciona a la resta.

Al final de la conversa amb Bertomeu, una de les anècdotes més curioses i divertides. La pregunta del Sique: "Li han preguntat en més d'una ocasió si és familiar de Josep Maria Bartomeu (expresident del Barça)?". La resposta ha estat de nivell...

Eurolliga i pandèmia

"Estem relativament contents, la logística de competició per Europa és complexa i només hem reprogramat un petit percentatge de partits. Els problemes han estat per positius als equips i no per restriccions als viatges, com pensàvem inicialment que seria".

El nou Palau Blaugrana, una urgència

"Al nivell de competició que volem portar l'Eurolliga requereix poder oferir als aficionats una experiència especial amb unes instal·lacions modernes que el Palau Blaugrana no pot oferir. És una primera necessitat del club si aquest vol ser competitiu en el bàsquet que ve al futur".

"Sobre el nou Palau és cert que hi havia un calendari pautat, però la pandèmia clar que afecta i el condiciona".

El cas 'Heurtel'

"No és bo que els jugadors no juguin, els clubs haurien de pensar que la funció dels agents no ens pot enredar en la gestió del club. S'han produït una série de circumstàncies que no eren les desitjables i nosaltres hem vetllat perquè les normes es complissin. És important que ja s'hagi arribat a un acord".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00