Martes, 02 de Marzo de 2021

Otras localidades

Enfermedades raras

Es suspenen les Jornades de Malalties Minoritàries de Menorca

La darrera edició celebrada va ser el 2019 i va reunir 155 asistents

Per segon any consecutiu es suspèn aquesta trobada per la Covid.

Per segon any consecutiu es suspèn aquesta trobada per la Covid. / CIMe.

La Fundació per a persones amb Discapacitat de Menorca ha cancel·lat definitivament l’edició 2021 de les Jornades de Malalties Minoritàries que organitza anualment des de l’any 2012.

Cal recordar que l’anterior edició va ser el primer acte públic suspès del 2020, d’acord amb les directrius marcades pel Govern en el marc de les mesures adoptades per preveure la propagació de la covid 19, uns dies abans de decretar-se l’Estat d’Alarma.

La Conselleria de Benestar Social, juntament amb la Fundació, havien previst un nou format per aquesta novena edició, recuperant qualcunes de les ponències previstes en l’anterior programa cancel·lat, amb caràcter presencial. Finalment, davant l’increment de casos i les noves fases preventives, no es durà a terme. Des de l’organització, han valorat l’onada creixent de casos actuals i les dificultats del propi sector per a poder accedir a tots els continguts a través de les noves tecnologies.

Des de la Fundació, es lamenta que en aquest sector la bretxa digital és ben present. No totes les famílies disposen d’ordinador i accés a internet ja que el seu grau de vulnerabilitat no facilita l’accés online a tothom.

Fins l’any passat, s’havien celebrat a Menorca vuit edicions del Congrés de Malalties Minoritàries. La més recent, l’any 2019, va registrar una inscripció de 155 persones.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?