Sociedad
ALV

Temps de reflexió sobre la remodelació de l'estadi Comunal

El Comú d'Andorra la Vella es prendrà un temps per saber quin ha de ser l'abast del projecte

Una imatge de com quedaria l'estadi. / Comú d'Andorra la Vella

Andorra la Vella

L’arquitecte Pere Cervós ha estat el guanyador del concurs d’idees i que preveu un aforament de gairebé 9.000 espectadors amb grades retràctils. També es construiria un aparcament de 500 places i una passarel·la sobre el riu per facilitar la connexió amb el centre d'Andorra la Vella. Es manté la pista d’atletisme amb sis carrils i el cost total seria d’uns 19,5 milions d’euros.

La cònsol major de la capital, Conxita Marsol, ha manifestat que la corporació obre un procés de reflexió sobre quin ha de ser l’abast del projecte tenint en compte la pandèmia i la intenció que té la Federació Andorrana de Futbol de construir un nou estadi a Encamp.

La instal·lació concebuda per Cervós, tal com ell mateix ha explicat, preveu la construcció d'un aparcament ja que considera que és una de les mancances de la zona i també que la grada principal sobrevoli la carretera general i que es creï una mena de passarel·la sobre el riu Valira que serveixi de connexió amb el centre d'Andorra la Vella. Sota la grada també hi hauria un espai per a ús de la ciutadania que podria encabir, per exemple, esdeveniments i també es preveu nous vestuaris i facilitar la connexió amb el pavelló de l'hoquei.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00