Sábado, 27 de Febrero de 2021

Otras localidades

VACUNES

Arriben totes les vacunes de la primera fase que protegiran 1.200 persones

Benazet ha anunciat que les mil dosis de les 2.000 del vaccí de Pfizer que restaven per arribar d'Espanya ja són al país

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet.

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet. / Govern

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ha anunciat al programa La Rèplica de RTVA que les mil dosis de les 2.000 del vaccí de Pfizer que restaven per arribar d’Espanya ja són al país.

Explica que en aquesta primera fase es podran vacunar fins a 1.200 persones si s’utilitza una xeringa adequada per cada vial, ja que dona per una dosi més.

Ha insistit en què no hi haurà una arribada massiva de vacunes i les que han arribat són per vacunar les persones més fràgils i les més exposades al virus.

El titular de Salut ha explicat que aquest dijous alguns membres dels cossos especials que tenen un contacte més elevat amb persones vulnerables també s’han començat a vacunar. També ha concretat que la població general s’anirà vacunant per franges d’edat i fragilitat en tres centres que encara s’han de determinar.

D’altra banda, el personal dels centres sociosanitaris es cribrarà abans de cada torn. Així s’estableix en el decret que s’ha publicat aquest dijous al BOPA.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?