Sociedad
SDP

Progressistes-SDP titlla d'incompetent la gestió del Govern vers l'arribada de les vacunes contra la Covid-19

Laia Moliné critica la ocultació de la informació que creu que hi ha hagut sobre aquest afer i remarca que hi ha vides en joc

La membre de la Comissió de política Nacional, Laia Moliné. / SDP

Andorra la Vella

La formació considera que l’executiu ha enganyat a la població sobre l’arribada del vaccí de Pfizer procedent d’Espanya, ja que primer es va dir que seria el 4 de gener i, finalment, va ser el dia 19. La membre de la Comissió de política Nacional, Laia Moliné, critica la ocultació de la informació que creu que hi ha hagut sobre aquest afer i remarca que hi ha vides en joc.

Ha volgut deixar palès que altres Petits Estats han pogut tancar acords més d’hora i ja fa alguns dies que vacunen. Ha posat l’exemple de Mònaco que va començar a vacunar a el 31 de desembre després d’haver efectuat una precompra de dosis amb Pfizer, Moderna, AstraZeneca i Sanofi. Així mateix, recorda que Ciutat del Vaticà està vacunant des de la setmana passada i San Marino té un memoràndum signat amb Itàlia.

Espera que en el cas de França no passi el mateix que amb Espanya i que hi hagi transparència amb la informació a la població.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00