Sociedad
SUCCESSOS

L'APCA condemna l'agressió a un periodista

Els fets van succeir davant de la Batllia dimecres a la nit mentre realitzava la seva feina

L’Associació de Prrofessionals de la Comunicació d’Andorra (APCA) condemna l’agressió patida per un periodista davant de la Batllia dimecres a la nit mentre realitzava la seva feina. / Arxiu ANA

Andorra la Vella

Es tracta d’un redactor de l’Altaveu que seguia les resolucions de les declaracions dels detinguts per la policia en el marc de l’operació Forex quan en sortir alliberats dos d’aquests i altres joves que els esperaven a la sortida es van dirigir al periodista a qui van agredir, fer-lo caure a terra i obligar a esborrar les imatges que havia captat amb un mòbil.

L’APCA, en un comunicat, condemna de forma enèrgica aquesta agressió covarda ocorreguda contra un periodista en l’exercici de la seva professió i recorda que els drets a la llibertat d’informació i d’expressió no es poden veure coartats davant les amenaces verbals i físiques.

L’entitat dona suport a la decisió de presentar una denúncia. A la vegada desitja que fets com aquests no tornin a succeir i que els professionals de la comunicació puguin fer la seva feina lliurament i sense coaccions, amenaces ni agressions de cap tipus.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00