Martes, 09 de Marzo de 2021

Otras localidades

SUCCESSOS

L'APCA condemna l'agressió a un periodista

Els fets van succeir davant de la Batllia dimecres a la nit mentre realitzava la seva feina

L’Associació de Prrofessionals de la Comunicació d’Andorra (APCA) condemna l’agressió patida per un periodista davant de la Batllia dimecres a la nit mentre realitzava la seva feina.

L’Associació de Prrofessionals de la Comunicació d’Andorra (APCA) condemna l’agressió patida per un periodista davant de la Batllia dimecres a la nit mentre realitzava la seva feina. / Arxiu ANA

Es tracta d’un redactor de l’Altaveu que seguia les resolucions de les declaracions dels detinguts per la policia en el marc de l’operació Forex quan en sortir alliberats dos d’aquests i altres joves que els esperaven a la sortida es van dirigir al periodista a qui van agredir, fer-lo caure a terra i obligar a esborrar les imatges que havia captat amb un mòbil.

L’APCA, en un comunicat, condemna de forma enèrgica aquesta agressió covarda ocorreguda contra un periodista en l’exercici de la seva professió i recorda que els drets a la llibertat d’informació i d’expressió no es poden veure coartats davant les amenaces verbals i físiques.

L’entitat dona suport a la decisió de presentar una denúncia. A la vegada desitja que fets com aquests no tornin a succeir i que els professionals de la comunicació puguin fer la seva feina lliurament i sense coaccions, amenaces ni agressions de cap tipus.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?