Sociedad

"Hem destinat 100 milions per pal·liar el temporal Glòria. Si hi ha queixes cal demanar qui ha fallat"

El ministre d'Agricultura, Lluís Planas, també assegura que els danys del 'Filomena' es poden cobrir amb les assegurances agràries

ENTREVISTA Lluís Planas (ministre Agricultura)

ENTREVISTA Lluís Planas (ministre Agricultura)

38:40

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1611218501550/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Un any després del temporal Glòria, el ministre d'Agricultura, Luís Planas, diu que el Govern central ha destinat 100 milions en ajudes per pal·liar els efectes d’aquesta tempesta i, sense dir-ho, carrega les culpes a la Generalitat i als ajuntaments si els diners no han arribat.

El ministre Planas defensa que l'actuació del ministeri ha estat la correcta: “El Govern ha destinat a Catalunya més de 100 milions d'euros per pal·liar els efectes del temporal Glòria. Si hi ha queixes, cal demanar qui ha fallat. El Govern ha donat una resposta molt positiva.”

D’altra banda, el ministre no contempla, de moment, incloure Catalunya en les zones afectades greument pel temporal de neu ‘Filomena’ d’aquest mes de gener. Unió de Pagesos és qui ha fet aquesta petició, però Luis Planas ha afirmat que si els danys són exclusivament en l’agricultura i la ramaderia, aquests estan coberts per les assegurances agràries. El titular d’agricultura espanyol ha afegit, a més, que no han rebut cap informe dels danys del ‘Filomena’ a Catalunya per part de la Generalitat.

Durant la seva entrevista, el ministre d'agricultura, Luis Planas, ha celebrat la presa de possessió de Joe Biden com a nou president dels Estats Units. La primera petició que li fa el ministre és que s'eliminin els aranzels perquè ha assegurat que són injustos.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00