Sábado, 27 de Febrero de 2021

Otras localidades

"Hem destinat 100 milions per pal·liar el temporal Glòria. Si hi ha queixes cal demanar qui ha fallat"

El ministre d'Agricultura, Lluís Planas, també assegura que els danys del 'Filomena' es poden cobrir amb les assegurances agràries

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Un any després del temporal Glòria, el ministre d'Agricultura, Luís Planas, diu que el Govern central ha destinat 100 milions en ajudes per pal·liar els efectes d’aquesta tempesta i, sense dir-ho, carrega les culpes a la Generalitat i als ajuntaments si els diners no han arribat.

El ministre Planas defensa que l'actuació del ministeri ha estat la correcta: “El Govern ha destinat a Catalunya més de 100 milions d'euros per pal·liar els efectes del temporal Glòria. Si hi ha queixes, cal demanar qui ha fallat. El Govern ha donat una resposta molt positiva.”

D’altra banda, el ministre no contempla, de moment, incloure Catalunya en les zones afectades greument pel temporal de neu ‘Filomena’ d’aquest mes de gener. Unió de Pagesos és qui ha fet aquesta petició, però Luis Planas ha afirmat que si els danys són exclusivament en l’agricultura i la ramaderia, aquests estan coberts per les assegurances agràries. El titular d’agricultura espanyol ha afegit, a més, que no han rebut cap informe dels danys del ‘Filomena’ a Catalunya per part de la Generalitat.

Durant la seva entrevista, el ministre d'agricultura, Luis Planas, ha celebrat la presa de possessió de Joe Biden com a nou president dels Estats Units. La primera petició que li fa el ministre és que s'eliminin els aranzels perquè ha assegurat que són injustos.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?