Deportes

Tito Blanco ('Sí al Futur'): "Porto més d'un any parlant amb Xavi Hernández"

Seria el secretari tècnic blaugrana en cas que guanyi les eleccions la candidatura de Víctor Font.

Tito Blanco ('Sí al Futur'): "Porto més d'un any parlant amb Xavi Hernández"

Tito Blanco ('Sí al Futur'): "Porto més d'un any parlant amb Xavi Hernández"

15:03

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1611241019126/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Tito Blanco va estar al Barça durant 6 temporades, entre el juvenil i el filial, i vint anys després podria tornar-hi de la mà de Víctor Font. Amb experiència com a director esportiu del Levante, Blanco tindria dues responsabilitats dintre l'organigrama de Font, seria secretari tècnic i coordinaria el futbol base. Aquest matí, als micròfons del 'Què T'hi Jugues!', ha explicat que van ser Juli López i Xavi Hernández qui el van contactar per unir-se a la candidatura, i que porta ja més d'un any parlant amb Xavi.

De fet, Blanco ha confessat que fa poc va tenir una conversació amb l'excapità del Barça per informar-lo que concediria un seguit d'entrevistes i no volia posar-lo en cap compromís. Xavi li va respondre, segons ha dit, que "no volia enganyar a ningú, que portava molt temps treballant amb Víctor Font". Malgrat això, no es posiciona perquè "sap que és un actiu del Barça i manté una relació emocional amb els dos candidats". A més, Blanco ha afegit que li ha "sorprès la personalitat de Xavi, veus que està ple de coneixement i té una motivació increïble per fer alguna cosa gran al Barça". Segons ha apuntat el mateix Blanco, Xavi és l'home indicat per ocupar la banqueta al Barça: "Xavi és la figura més emergent, la que més s'adapta al que vol el culer. I el que es vol és gent que conegui la filosofia i la posi en marxa".

El qui seria el secretari tècnic de Víctor Font, també s'ha pronunciat sobre l'apartat de fitxatges. "Pel que llegeixo, les arques del Barça són un desastre, no puc argumentar que firmaria a Haaland o Lautaro Martínez. Hem dedicat el temps amb el meu equip a mirar jugadors que acaben contracte". En aquesta llista hi figura el nom d'Eric Garcia, qui sembla que finalment acabarà arribant a l'estiu. El Barça, si res no canvia, haurà d'esperar fins al proper mercat per reforçar una demarcació que, segons Blanco, seria prioritària: "Crec que el fixatge d'un central és el més necessari, si li preguntes a Koeman, necessita un jugador en aquesta posició. I l'Eric Garcia vol estar al Barça"

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00