Última hora

Irán denuncia explosiones en su territorio y activa las defensas aéreas: EEUU apunta a Israel como autor del ataque

Deportes

"Les declaracions de Koeman sobre la gespa artificial són perjudicials per al sector"

Ignasi Senabre, gerent de l'empresa Sport&Landascape, especialitzada en instal·lament de camps de futbol, explica les diferències entre gespa artificial i natural a SER Catalunya.

La gespa del Municipal de Cornellà. / Getty Images

Barcelona

El Barça juga avui contra el Cornellà sobre gespa artificial. Ronald Koeman es va queixar amargament a la prèvia del partit de disputar el duel sobre aquesta superfície. Sport&Landscape, empresa especialitzada en instal·lament de gespa artificial, explica a SER Cataunya les diferències entre la gespa artificial i la natural.

“Les diferències són notòries però no tant grans com la gent creu. Són camps que pensen en la seguretat de l’esportista, camps segurs. Òbviament hi ha diferències però la regularitat del camp artificial és molt bona si es cuida perfectament i l’esportista no ha de tenir problema per adaptar-se” assegura Ignasi Senabre, gerent de l’empresa Sport&Landscape. “Avui el Barça jugarà en un camp en fantàstiques condicions. La gran diferència està en les dimensions, no en la gespa”, ha explicat.

“Hi ha estudis de FIFA i altres estaments que demostren que hi ha menys lesions en gespa artificial que en gespa natural”, ha indicat. A part, Senabre no combrega amb les queixes de Koeman. L’entrenador va assegurar que “jugar an gespa artificial no és futbol”. “Les delcaracions d’una persona tant important són perjudicials per al sector. El futbol base de Catalunya es juga sempre en gespa artificial i seria impossible fer-ho en gespa natural. Prous impediments tenim, amb els temporals i la pandèmia, perquè Koeman faci unes declaracions així. Les declaracions són perjudicials per al sector”, s’ha queixat. De fet, l’empresa en qüestió va instal·lar la gespa (artificial) al Cruyff Court del propi Ronald Koeman.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00