Sociedad
FUTBOL

Iker Goujon assegura que les sensacions amb Eder Sarabia són bones

Nacho Castro ja ha resolt el seu contracte i ha quedat desvinculat del FC Andorra

Un entrenament del FC Andorra. / FCA

Andorra la Vella

L’extrem del FC Andorra ha valorat positivament les primeres sessions d’entrenament amb el nou tècnic tricolor. En declaracions a la Graderia Andorra, ha explicat que “les sensacions amb l’Eder són molt bones” Assenyala que tot just ha estat el tercer entrenament què han fet amb el bilbaí i ja els hi ha transmès el què vol de l’equip.

Considera que els canvis que vol introduir en el joc són petits i remarca que la filosofia de mantenir la pilota el més temps possible segueix sent la mateixa.

Creu que la suspensió del partit davant de l’Espanyol B pels positius de Covid-19 de l’equip periquito els pot beneficiar per tal d’assimilar millor els nous conceptes que vol implantar Sarabia.

Sobre la destitució de Nacho Castro, diu que es va assabentar el mateix dilluns. Nega que hi hagués mala relació amb l’extècnic per part de la plantilla. Creu que la decisió s’ha pres amb calma i remarca que “estem amb les decisions que prengui el club i amb a mort amb l’Eder”.

Precisament, aquest divendres Castro ja ha resolt el seu contracte i ha quedat desvinculat del FC Andorra. En un escrit que ha publicat a les xarxes socials, en que assegura que ha estat una experiència increïble. Assenyala que han passat bons i mals moments. Marxa tranquil sabent que es sentien imparables i que l’equip es trobava en el moment propici per afrontar els reptes de futur.

Respecta la decisió de la destitució, malgrat que no la comparteix. Tot i això acaba amb un missatge d’agraïment al club, afició, jugadors i mitjans de

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00