Lunes, 01 de Marzo de 2021

Otras localidades

Els arguments del Barça per no pagar a Setién no tindran recorregut

El programa 'El Larguero' donar a conèixer la carta d'acomiadament del Barça a Setién i els arguments que dóna el club per no pagar-li. Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem consultat el possible recorregut d'aquests arguments amb un especialista en dret esportiu i laboral, l'Agustí Amorós.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Al programa 'El Larguero' Manu Carreño donava a conèixer el contingut de la carta d'acomiadament del Barça a Quique Setién, una carta on el club argumentava no liquidar cap mena d'indemnització per l'acomiadament per motius de capacitació del tècnic càntabre: "El club argumenta que per la seva falta de lideratge semblava que el segon entrenador era qui dirigia l'equip".

 

Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem consultat a un especialista en dret esportiu i laboral, l'Agustí Amorós, qui ens ha deixat clar que aquests arguments del Barça per no pagar res a Setién, no prosperaran i no tenen recorregut: "Diria que no té recorregut, són causes massa genèriques que no concreten quins dies, de quina forma... Sempre s'ha de basar en un incompliment greu de les obligacions laborals", ha explicat Amorós en sintonia de SER Catalunya.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?