Sociedad
CORONAVIRUS

Tres noves defuncions per Covid-19 eleven a 96 el nombre de víctimes

Dues estaven ingressades a la planta Covid de l'hospital i el Cedre i la tercera residia a Sant Vicenç d'Enclar

L'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. / ANA

Escaldes-Engordany

Tres noves defuncions per Covid-19.

El nombre total de víctimes de la pandèmia s’eleva a 96 després que Salut hagi notificat aquesta tarda la mort d’una persona que estava a l’hospital, una altra a la planta Covid del Cedre i un resident de la clínica geriàtrica Sant Vicenç d’Enclar, que esdevé la vuitena víctima del brot en aquest centre..

En les darreres 24 hores s’han notificat 83 nous positius per coronavirus i la xifra total de casos és de 9.499. Els actius són 815.

A l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell hi ha 33 pacients, dels quals 21 estan a planta i 12 ala Unitat de Cures Intensives, un més que ahir. D’aquests, 10 estan amb ventilació mecànica.

A la planta Covid habilitada al Cedre hi ha 14 ingressats: 5 procedeixen de Salita, 5 de Sant Vicenç d’Enclar, 1 de la Residència Albó i 3 d’Urgències de l’Hospital.

Durant la jornada de divendres es van subministrar un total de 212 vacunes. Es van vacunar 31 residents i 48 professionals de Salita, 7 professionals de la Clínica Sant Vicenç d’Enclar i 126 professionals de la Salut.

Finalment, pel que fa a la població escolar, 60 aules estan sota vigilància activa –16 total i 44 parcial– i 35 en vigilància passiva.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00