Sociedad
Sucesos

Detenen dos joves per robar televisors a un hotel de Sa Caleta

Els aparells robats ja han estat retornats a l'estbaliment turístic

La policia va identificar i detenir als dos pressumptes autors dels robatoris. / Arxiu SER.

Mahón

Agents de la Policia Nacional han detingut dos joves, un de 18 anys i l'altre menor d'edat com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en un establiment d'hostaleria ubicat a Sa Caleta de Ciutadella.

Els fets es van produir el passat dia 17 de gener, a la tarda, quan una testimoni va sorprendre dos joves sortint del complex hoteler amb dos televisors i fugint del lloc.

Una dotació policial es va presentar al lloc comprovant com havia diverses habitacions obertes, algunes amb símptomes de forçament, localitzant en un dels apartaments altres tres televisors, així com una cistella amb begudes alcohòliques i un bat de beisbol, efectes que es trobaven apilats suposadament preparats per emportar-se'ls.

Els agents van realitzar gestions i van aconseguir identificar els presumptes autors, un jove de divuit anys i un menor d'edat, procedint a la seva detenció el passat divendres, aconseguint recuperar dos televisors que van ser sostrets.

Aquests dos aparells, així com els altres tres que van ser localitzats a l'apartament, van ser lliurats a la propietat de l'hotel.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00