Sábado, 27 de Febrero de 2021

Otras localidades

L'ocupació de l'Hospital Mateu Orfila arriba ja al 73% de la seva capacitat

Els pacients Covid ingressats són ja 29

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu / Cadena SER

L’ocupació de l’Hospital Mateu Orfila arriba ja al 73%.

L’increment de casos greus de Covid, que ara mateix suposa l’ocupació de 23 habitacions de la planta de medicina interna i 6 llits de la Unitat de Cures Intensives, obliga a reajustar de no la programació quirúrgica prevista per aquesta setmana.

Pel moment, la decisió de la direcció mèdica del centre hospitalari és la de mantenir oberts només 4 dels 6 quiròfans oberts aquest dimarts, i a partir de dimecres mantenir-se operatius només 3, ja que la majoria de les intervencions que estan en agenda corresponen a pacients oncològics i a cirurgies que requereixen estades hospitalàries de manco de 48 hores.

A més, s’ha pres també la decisió de posposar una intervenció de Traumatologia, no urgent, per la llarga estada hospitalària postoperatòria que implicava.

Des de la direcció s'anirà valorant en cada moment la pressió assistencial i l'ocupació de llits per determinar si és necessari reajustar serveis en funció de com evolucionin els ingressos de pacients COVID. Sentim la directora mèdica de l’hospital, Tamara Contreras.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?