Lunes, 10 de Mayo de 2021

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

Ritme de vacunació a la baixa

Segons el Col·legi de Metges de Tarragona, no tots els sanitaris ni persones de risc estan vacunades i a dia d'avui només arriba la quantitat necessària per les segoners dosis.

Vacunes.

Vacunes. / ACN

El Col·legi de Metges de Tarragona alerta d'un alentiment en el ritme de vacunacions: ara mateix només hi ha vacunes disponibles per injectar la segona dosi a aquelles persones que ja van rebre la primera i no s’està vacunant més personal de risc o professionals de primera línea, ja que el Departament de Salut no està rebent la quantitat inicialment prevista.

La seva vicepresidenta, Carme Boqué, alerta de la saturació hospitalària a causa de la pandèmia: entre els hospitals Joan XXIII i Santa Tecla de Tarragona i el Sant Joan de Reus hi ha 67 malalts crítics de Covid, el 80% dels llits d'UCI. Tot i la situació actual, però, creu que els hospitals del Camp de Tarragona encara poden atendre tota mena d'intervencions de caràcter urgent. Ara bé, operacions de cataractes o aquells pacients que necessiten d'una pròtesi, hauran d'esperar.

Per tot plegat, Boqué insisteix en extremar la prudència i vincula aquesta pressió hospitalària directament a la interacció social que hi va haver al desembre, des d'abans de Nadal.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?