Deportes

Vallecas, un patatal

L'estat de la gespa de l'estadi del Rayo Vallecano no està en bones condicions després del temporal filomena. Aquesta nit el Barça es juga el passi a quarts de final de la Copa en aquest terreny de joc.

Prèvia del Rayo-Barça: Vallecas, un patatal

Prèvia del Rayo-Barça: Vallecas, un patatal

04:14

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1611758072032/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El Barça es juga el passi als quarts de final de la Copa del Rei al camp del Rayo Vallecano. Una eliminatòria a partit únic que es decidirà sobre una gespa que preocupa. Segons ha informat Adrià Albets al 'Què t'hi Jugues!', els responsables de manteniment de Vallecas admeten que la gespa no està en les millors condicions. Segons diuen, està molt afectada pel temporal 'Filomena' perquè el camp no té drenatge i l'aigua de la neu desfeta es va acumular a la gespa.

Ens n'ha donat més detalls el jugador del Mallorca, Brian Oliván, qui va jugar a Vallecas el passat cap de setmana: "Vam jugar aquest dissabte i ens van dir que lo de la gespa era per culpa del temporal... El camp semblava un patatal. Zones de tribuna, porteries i mig camp molt malament, amb molt de fang. Era impossible circular la pilota, vam haver de jugar més directe".

El Barça passarà de la gespa artificial de Cornellà al 'patatal' de Vallecas. Veurem fins a quin punt condiciona el joc dels de Ronald Koeman.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00