Sociedad
ELECCIONS AL PARLAMENT

Laia Estrada: "Els polítics semblen ara venedors de locions per fer crèixer el cabell"

Arrenquem amb la candidata de la CUP per Tarragona una sèrie d'entrevistes per descobrir la vessant humana dels caps de cartell. Estrada diu que comprèn la gent "enfadada per haver de fer ara eleccions" i apunta a que mantenir el 14-F "respon a interessos electoralistes del PSOE".

Laia Estrada, candidata de la CUP per Tarragona / Jordi Cartañá

La regidora tarragonina i candidata de la CUP al Parlament recomana "una mica de ciència quotidiana" als negacionistes". "No, les vacunes no són una eina per controlar-nos", diu. La pandèmia, amb la disminució de la interacció social, ha afectat al propi funcionament dels anticapitalistes....que ara han d'adaptar les tradicionals assemblees al format telemàtic. I dispara tant contra el TSJC, per la decisió de mantenir la cita electoral malgrat els índex epidemiològics de la tercera onada com contra el govern, a qui acusa d'haver estat massa tou amb les mesures decretades durant les passades vacances de Nadal.

Tarragona

La cupaire acusa Carles Castillo i Rubén Vinyuales d'haver-se "venut" als que els han fet la "millor oferta", només per mantenir "la poltrona". En aquesta entrevista alternativa, Estrada també revela què no faria mai per la demarcació de Tarragona en el cas que obtingui escó al Parlament i malgrat que aquestes són les eleccions amb més dones que mai com a caps de cartell, insta l'electorat a identificar bé quins són els discursos feministes. "Un home també pot defensar un discurs feminista", diu, i alerta de que la mera presència d'una dona al capdavant d'una llista no garanteix que defensi un avenç per les dones.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00