Sociedad
TARRAGONA

Els conductors dels autobusos municipals alerten d'un increment d'agressions

El darrer cas va ser aquest passat cap de setmana, quan un inspector va arribar a perdre el coneixement després de ser colpejat per dos individus que no es volien posar la mascareta.

Autobús municipal / ACN

Tarragona

Increpats de manera continuada. Així asseguren que se senten els conductors dels autobuses municipals de Tarragona, que denuncien que la situació ha anat a més a totes les rutes i a qualsevol hora del dia. Segons el cap de trànsit de l'Empresa Municipal de Transports, José Hernández, el repunt s’ha detectat durant la darrera sermana i els motius dels enfrontaments són diversos:¡, com ara no respectar les restriccions sanitàries o anar begut.

Els darrers fets, tal i com va avançar SER Catalunya, van passar diumenge a Sant Pere i Sant Pau: una conductora va demanar a dues persones que anaven èbries que es posessin la mascareta, i davant de la seva negativa va avisar l'inspector perquè els fes baixar. Un cop fora el van agredir i deixar inconscient i va haver de ser traslladat a l'Hospital Joan XXIII, on es va recuperar favorablement.

Càmeres als autobusos

Arran dels darrers fets, l'ajuntament treballa per revertir la situació: s'instal.laran càmeres a tots els vehicles i es reforçarà la seguretat. També hi haurà un treball conjunt amb la plantilla per detectar els punts més foscos de les diferents rutes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00