Jueves, 28 de Octubre de 2021

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

Restauradors al límit

Les associacions professionals de tot Catalunya s'han unit per exixir al Govern una flexibilització de les restriccions per poder obrir més hores.

Cafeteria de Reus.

Cafeteria de Reus. / Joel Reche

Els restauradors tarragonins reclamen una ampliació d'horaris i l'aixecament del confinament municipal. Juntament amb la resta d'associacions de Catalunya, alerten que amb les restriccions actuals estan “tocats de mort”. Poder donar un servei continuat des de primera hora dels matí i fins a la tarda és el primer pas per ampliar la facturació, diu Francesc Pintado, el President de l'Associació Empresarial d'Hosteleria: “renunciem a servir sopars però volem una perllongació a canvi per poder treballar en condicions”.

També és clau per al sector permetre la mobilitat, ja que la majoria de municipis tenen l'oferta dimensionada pels visitants de fora i les segones residències: “aquesta mobilitat és clau, ja que amb els ciutadans només dels propis municipis no es crea suficient demanda per poder treballar”.

En paral·lel, sol·liciten també ampliar els crèdits i les ajudes.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?