Sociedad
CARNAVAL

El carnaval tindrà ball de l'Ossa i Contrabandistes

Encamp ha preparat un concurs de disfresses virtual i farà dos castells de foc per tancar el Carnaval el dimecres 17

Cartell del Carnaval d'Encamp 2021. / Comú d'Encamp

Andorra la Vella

Són dues de les activitats més destacades durant aquests dies de festa i malgrat la pandèmia, ni Encamp ni Ordino hi renuncia, tot i que evidentment s’adaptaran a les mesures sanitàries. Quan al ball de l’Ossa, l’esbart Sant Romà el representarà el dissabte 13 a les 12.30 des de la sala de festes del Complex. Això sí, l’aforament es reduirà a només el 30% de la seva capacitat i serà obligatori l’ús de la mascareta. Des del comú recomanen reservar entrada, tot i que aquesta serà gratuïta.

La parròquia a més ha preparat un concurs de disfresses virtual i farà dos castells de foc per tancar el Carnaval el dimecres 17. Un des del poble d’Encamp i l’altre al Pas de la Casa

L’altra gran referent d’aquestes festes és la representació dels Contrabandistes ordinencs que es manté en el programa de festes i on hi participen l’Esbart Valls del Nord, la Coral Casamanya, el Grup Artístic d’Ordino i un grup d’actors voluntaris de la parròquia re. Es farà el dilluns 15 a plaça Prat de Call i malgrat fer-se a l’aire lliure, hi haurà límit d’aforament, de manera que també es recomana reservar plaça. No es podrà fer però el tradicional Caldo de Carnaval que oferia l’hotel Babot a la plaça major.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00