Sociedad
SOCIETAT

Recordem a Bartolomé Pluma, líder veïnal reusenc que ha mort aquest dilluns

Aquest dilluns ha finit el president de l'Associació de Veïns Urbanització Blancafort de Reus, Bartolomé Pluma. El també activista polític era un gran amant de la fotografia. L'hem volgut recordar escoltant alguna intervenció seva a Ràdio Reus i amb la Màgia de la Ràdio i Marcos Massó President de la Federació d'Associacions de veïns de Reus.

Aquest dilluns, ha mort Bartolomé Pluma, president de l’Associació de Veïns Urbanització Blancafort de Reus. Pluma va ser un ferm lluitador per a la millora del barri i la seva gent.

Reus

I avui, al Soroll Camp de Tarragona l'hem volgut recordar amb la crida que va fer per a la primera edició del Cap Nen Sense Joguina, llavors La Màgia de la Ràdio de 2019. La teniu al vídeo que encapçala aquesta notícia. N'hem parlat amb Marcos Massó President de la Federació d'Associacions de veïns de Reus i amb en Joel Reche hem resseguit el minut de silenci que se li ha fet aquest migida a la Plaça Mercadal.

Nascut a Huelva el 1953 feia cartoze anys que vivía i residia a Reus on també ha estat un dels impulsors i oordinadors del moviment Avis i Àvies per la Llibertat. Així mateix, va ser un gran apassionat de la fotografia i la ràdio, participant habitualment i en diferents etapes a tertúlies a 'Punt 6 Ràdio', 'Ràdio Jove de Reus' i en aquesta emisora, Ràdio Reus.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00