Deportes
FFCV

Salvador Gomar està convençut "que les lligues regionals van a acabar"

El president de la FFCV explica a Ràdio Ontinyent que encara hi ha molts mesos per a poder acabar

El president de la FFCV, Salvador Gomar / FFCV

Ontinyent

Les lligues regionals, si no passa res greu, s’acabaran, eixa és la conclusió a la que hem pogut arribar després de l’entrevista que el president de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, Salvador Gomar, ha donat al Ser Deportivos de Ràdio Ontinyent.

Salvador Gomar explica que no valoren el fet que no s'acaben les temporades

00:41

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1613748168102/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El màxim mandatari de l’ens federatiu explicava que encara hi ha molts mesos per poder acabar-les, i recorda que “la passada temporada es van disputar encontres durant el mes de juliol”. Gomar diferenciava aquesta temporada de la passada en que “aquesta vegada l’onada s’ha avançat i hi haurà temps més que suficient per finalitzar les competició”, expressava convençut a pesar que per exemple en la lliga dels equips d’Ontinyent sols s’han jugat 9 partits i matisava que “ara quan arriben les bones temperatures no hi haurà problemes en jugar entre setmana si fa falta” i l’únic problema el veu en el cas que es mantinga el confinament perimetral dels municipis de més de 50.000 habitants.

A pesar que la situació s’ha posat molt complicada sobretot en aquest inici de 2021, el màxim mandatari de la FFCV ha expressat que “en cap moment ha passat pel nostre cap suspendre les competicions”. El propi Gomar explicava que “a partir del dia 1 quan s’alcen les restriccions donarem inici a la desescalada esportiva amb els entrenaments dels equips de Regional” i pensa en “la setmana de Sant Josep per poder iniciar ja les competicions i reprendre el ritme”.

Gomar també es referia a la campanya #entrenemsegurs de la federació, de la que explica “creiem i seguíem creient, com s’ha confirmat, que l’esport no es un focus de contagi i que es podien reprendre sense problemes els entrenaments”, però matisa que “la conselleria va decidir que era millor parar i ho hem complit, però ja es temps de tornar a partir del dia 1”, pel que ni tan sols valoren la possibilitat que es permeten els entrenaments, però no la competició a partir de la conclusió de les mesures, “no tindria sentit”, finalitza al respecte Salvador Gomar.

Escolta l'entrevista completa.

Entrevista completa a Salvador Gomar, president de la FFCV

20:50

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1613748170636/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00