Sociedad
Sucesos

Demanen 2.400 euros de multa per tres denúncies a la concentració per en Pablo Hasél a Maó

La policia nacional no descarta que s'obrin més expedients sancionadors

La policia ja ha denunciat a tres persones que van ser a la concentració de dimarts passat. / Jordi Ribera.

Mahón

La Policia Nacional ha obert tres expedients sancionadors per un valor de 2.402 euros contra participants en la concentració de dimarts passat, 16 de febrer, a la plaça Miranda de Maó. Va ser una mobilització en contra de l'empresonament del raper Pablo Hasél que es va convocar per la xarxes socials i que ni va ser comunicada a la Direcció Insular de l'Administració General de l'Estat ni comptava amb permís per celebrar-se.

La major sanció és per a una noia per un valor de 1.200 euros per una infracció greu de desobediència a l'autoritat per no atendre les indicacions de la Policia Nacional d'abandonar el lloc. Segons l'informe policial aquesta persona es va negar reiteradament a identificar-se davant els agents provocant amb la seva actitud que es formés un tumult. També va fer cas omís als requeriments de la Policia Nacional, que, a través de megafonia, va instar els congregats a que abandonessin el lloc.

Hi ha també dues propostes més de sanció que podrien suposar multes de 601 euros cadascuna per una infracció greu de desobediència a l'autoritat per fer cas omís als requeriments de la Policia Nacional, que, a través de megafonia, va recordar en reiterades ocasions que no estaven permeses les reunions per motius sanitaris, per la qual cosa havien d'abandonar el lloc. Malgrat això, aquestes dues persones es van quedar a la plaça fins a la finalització de l'acte.

La Policia Nacional no descarta que hi hagi més implicats.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00