Martes, 13 de Abril de 2021

Otras localidades

Vacunación

Comença la vacunació als majors de 80 anys a La Vall d'Albaida

Aquest inici tindrà lloc progressivament i als xicotets municipis que ja han finalitzat amb els majors de 90

Una de les persones vacunades al municipi de Montaverner en aquest sector de majors de 90 anys

Una de les persones vacunades al municipi de Montaverner en aquest sector de majors de 90 anys / Ajuntament de Montaverner

Si la passada setmana informàvem en exclusiva de l'inici de la vacunació per als majors de 90 anys al departament de salut Xàtiva-Ontinyent, en aquest cas ho fem amb la dels majors de 80.

Una vegada finalitzada la vacunació per als majors de 90 anys en alguns municipis de La Vall d'Albaida, a partir de demà donarà inici per als majors de 80 en eixos on s'haja acabat la vacunació a l'anterior tram d'edat. Quant als centres de Dia i serveis sociosanitaris ja han finalitzat les vacunacions.

Als municipis on per tamany i nombre de majors de 90 anys encara no s'ha acabat la vacunació d'este tram, la dels majors de 80 esperarà per donar inici, seguint així els criteris de vacunació.

Respecte al departament de salut de Gandia, encara continua la vacunació als majors de 90 i no donarà inici, de moment, per al tram de majors de 80.

Cal destacar que aquesta setmana han arribat 1752 dosi de la vacuna de Pfizer al departament de Xàtiva-Ontinyent i 1578 al departament de Gandia.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?