Sociedad
FORFETS

Diferents portals d'internet ofereixen nits d'hotel i forfet d'esquí als no residents

Des de Grandvalira s'insisteix en què els aforaments i les distàncies es mantenen i que només venen forfets a residents

Diferents portals d'internet ofereixen nits d'hotel i forfet d'esquí als no residents. / GRANDVALIRA

Andorra la Vella

Malgrat els camps de neu només estan oberts per als residents del país, la realitat és que hi ha algunes web que permeten reservar un cap de setmana i el forfet encara per als qui no resideixen al Principat. Un dels consultats, ofereix dues nits d’hotel més el passi per 125 euros per persona.

Des dels camps de neu han deixat clar que només es venen els forfets a les taquilles i de manera nominal. Des del sector hoteler, manifesten que aquest passat cap de setmana han tingut una mica més d’ocupació respecte l’anterior i que estava al voltant del 12%. El director de la Unió Hotelera, Jordi Pujol, ha dit que bàsicament han vingut turistes de Madrid i assegura que alguns ja portaven les reserves fetes per poder esquiar. Això és pot atribuir al fet que aquests operadors tanquen els acords amb molta antelació i no es necessari especificar l’origen per realitzar la compra.

Des de Grandvalira s’insisteix en què els aforaments i les distàncies es mantenen i que només venen forfets a residents.

Tant hotelers com les pistes estan a l’espera del què pugui decidir el Govern demà en la reunió del Consell de Ministres.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00