Deportes

Ernest Urtasun: "Cal un programa de treball de la Comissió dirigit al futbol, ja són molts els escàndols"

El representant del grup Verds/ALE passa pels micròfons del 'Què t'hi Jugues!' per analitzar l'impacte de la notícia del cas 'Madrid-Illes Caiman' avançat pel portal InfoLibre.

Ernest Urtasun (Verds/ALE) sobre el cas 'Madrid-Illes Caiman': "Cal un programa de treball de la Comissió Europea dirigit al futbol, ja són molts els escàndols"

Ernest Urtasun (Verds/ALE) sobre el cas 'Madrid-Illes Caiman': "Cal un programa de treball de la Comissió Europea dirigit al futbol, ja són molts els escàndols"

07:29

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1614095313644/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Ernest Urtasun (Verds/ALE) passa pels micròfons del 'Què t'hi Jugues!' per aportar la seva visió sobre els casos d'evasió d'impostos i paradisos fiscals relacionats amb l'àmbit del futbol.

Urtasun, en relació concretament al cas del Madrid i les Illes Caiman (cas destapat per Infolibre i tractat al 'Què t'hi Jugues!), ha explicat que "el 16 % dels impostos que es perden per paradisos fiscals és per les Illes Caiman". Tot afegint que "cal un programa de treball de la Comissió Europea dirigit al futbol, ja que ja són molts els escàndols".

A més, durant l'entrevista, Urtasun ha volgut deixar clara la importància que té el futbol, sobre el qual ha dit, "juga un paper social essencial" i "es necessita una harmonització dels impostos per anar a millors pràctiques".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00