Martes, 13 de Abril de 2021

Otras localidades

CANILLO

Objectiu Comú s'absté en l'acord de renovació del Palau de Gel pel menysteniment rebut de la majoria

Entenen que han estat ignorats i se'ls ha menystingut durant tot el procés de negociació, el qual creuen que no s'ha encarat correctament

S’ha signat el nou contracte d’arrendament de la finca del Palau de Gel d’Andorra entre el Comú de Canillo i els propietaris del terreny, la família Fité Soler.

S’ha signat el nou contracte d’arrendament de la finca del Palau de Gel d’Andorra entre el Comú de Canillo i els propietaris del terreny, la família Fité Soler. / Comú de Canillo

La minoria canillenca ha carregat durament contra els cònsols, Francesc Camp i Marc Casal, per l’escenificació que han fet aquest matí en la signatura entre la propietat del terreny i de l’edifici del Palau de Gel i ells mateixos, perquè entenen que han estat ignorats i se’ls ha menystingut durant tot el procés de negociació, el qual creuen que no s’ha encarat correctament i fins i tot afirmen que no és l’entesa que la parròquia necessita.

Camp ha detallat a grans trets les clàusules principals de l’acord que preveu un lloguer de 20.000 euros mensuals, IGI a banda, i que s’actualitzà anualment segons l’IPC. Si al cap de 15 anys, l’arrendament no ha apujat un 15% per aquesta causa, es corregirà perquè així sigui. El termini de vigència del contracte és de 25 anys i el comú es compromet a invertir-hi un milió d’euros aquest mateix any.

El cònsol ha reconegut que és un bon acord, en el qual cedeixen les dues parts i que el comú es pot permetre aquest lloguer. Malgrat tot, Camp ha reconegut que la negociació ha estat complicada i que fins i tot es va témer el pitjor a finals d’any.

Com a contrapunt la corporació ha acceptat unes clàusules de penalització en el cas que s'ocupi il·legalment la instal·lació, com ha passat des de l’u de gener.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?