Sábado, 17 de Abril de 2021

Otras localidades

LLEI IGUALTAT

La Llei d'igualtat obligarà a les empreses a presentar un registre de bretxa salarial

Entrarà a tràmit parlamentari en els propers dies després d'haver fet algunes modificacions arran de les 80 aportacions que han fet les entitats i associacions feministes

El secretari d’Estat d’Igualtat i Participació Ciutadana, Marc Pons.

El secretari d’Estat d’Igualtat i Participació Ciutadana, Marc Pons. / SFGA/JAViladot

El Govern ha aprovat el Projecte de llei i que entrarà a tràmit parlamentari en els propers dies després d’haver fet algunes modificacions arran de les 80 aportacions que han fet les entitats i associacions feministes.

Les empreses hauran d’enviar a l’Observatori de la Igualtat un registre de bretxa salarial, plans d’igualtat o els protocols d'abordatge i prevenció de l'assetjament sexual i de gènere. Tots aquests documents s'enviaran de forma anònima. El secretari d’Estat d’Igualtat i Participació Ciutadana, Marc Pons, ha explicat que es crearà l’Institut Andorrà de les Dones que haurà de vetllar i impulsar polítiques públiques relacionades amb la igualtat de gènere. També es crearà la figura de l’agent d’igualtat i haurà l’obligació de formar el personal de l’administració.

Aquest text esdevindrà una eina transversal i que s’aplicarà en molts àmbits. Es destaquen algunes esferes, com per exemple l’educació i lleure; l’esport; la participació política i social; els jocs, joguines i videojocs; la creació artística o l’ocupació pública.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?