Lunes, 12 de Abril de 2021

Otras localidades

Debats electorals de 'La Llotja' a la presidència del Barça: Àrea Esportiva

Posem sobre la taula el projecte actual pel primer equip, els possibles fitxatges, el futur de Messi i les seccions amb Xavier Budó (Joan Laporta), Juli López (Víctor Font) i Lluís Carreras (Toni Freixa)

El cinquè debat temàtic a la presidència del Barça organitzat per SER Catalunya ha tingut com a eix principal l'Àrea Esportiva, el projecte pel club, la situació primer equip, fitxatges, el futur de Leo Messi i les seccions professionals.

El debat ha comptat amb la presència de Xavier Budó, representant de la candidatura de Joan Laporta; Juli López, responsable de l'àrea social de Víctor Font; i Lluís Carreras, membre de la candidatura de Toni Freixa a la presidència del Barça.

Dos dels grans noms d'aquestes eleccions son Xavi i Jordi Cruyff. Víctor Font els ha inclòs en el seu organigrama esportiu, però tant Laporta com Freixa creuen que tots dos volen formar part del Barça independentment del president que surti escollit a les urnes el proper dia 7 de març. De fet, el mateix Carreras ha admès haver parlat amb ells i que Xavi no vol ser mànager general, sinó entrenador: "Totes les candidatures hem parlat amb Xavi i Jordi, nosaltres també i ens han dit que entraran al club guanyi qui guanyi. I Xavi no vol ser General Manager, vol ser entrenador del primer equip".

"Xavi no ha de venir només per entrenar", ha dit Juli López. "Li fa il·lusió i serà el següent entrenador quan tota l'estructura decideixi que cal canviar Koeman. Mentrestant, suport absolut a Koeman". Xavier Budó creu que si Joan Laporta guanya les eleccions, Xavi i Jordi Cruyff també voldran formar part del seu projecte.

Messi, Planes, fitxatges i Gasol

En el debat també s'han tractat aspectes com la renovació de Leo Messi, un tema que ha posat d'acord les tres candidatures. "Hem de fer un Barça guanyador amb Messi", ha dit Juli López. "El Barça dels propers anys ha de ser amb Messi, no contemplem un projecte sense ell", ha comentat Budó. "Messi es vol quedar, no vol marxar", ha assegurat Carreras.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?